Töitä

Kynsimuotoilija

Tarvitsemme tiimiimme kynsimuotoilijaa kiinteälle tuolivuokralle tai provikka-palkalle. Olet mielellään jo tehnyt kynsiä hetken, mutta olet kuitenkin innokas oppimaan uutta. Meillä saat tilan lisäksi lisäkoulutusta.
Kiinteään tuolivuokraan sisältyy kaikki liiketilan kulut esim. sähkö, netti, yms. Kustannat omat tuotteet, mutta meidän vuokralaisena saat -15% Ink Nailsin tuotteista. Olemassa olevien kestolakkavärien käytö kuuluu vuokraan.
Provikkapalkkaan sisältyy kaikki muu, paitsi oma sivellin kynsien tekoon. Provikkapalkka on sinulle 60% tekemistäsi töistä.
Laita vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostiin lumottukauneus (a) gmail.com

Kosmetologi

Haemme mukavaa ja iloista kosmetologia työporukkaamme. Työ on provisiopalkka, jolloin laskutat työsi kerran kuussa. Provikkapalkka on sinulle 60% tekemistäsi töistä. Tähän kuuluu kaikki tarvikkeet, joten sinun ei tarvitse ostaa itsellesi mitään tarvikkeita tai tuotteita. Edellytämme sinulta seuraavia osaamisalueita:
-Sokeroinnit
-Kasvohoidot
-Jalkahoito
Ripsien ja kestolakkausten tekeminen on plussaa, mutta ei valttämätön.
Käytämme Mary Cohrin tuotteita ja niiden osaaminen on plussaa, mutta järjestämme myös koulutukset tuotteen kasvohoitoihin ja tuotteisiin.

Huone vapaana

Meiltä löytyy oma huone tuolivuokralle hierojalle, ripsientekijälle, kosmetologille, yms. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä sähköpostilla lumottukauneus (a) gmail.com

Päivävuokra

Vuokraamme hoitohuoneita myös päivävuokralla. Jos tarvitset huonetta vain satunnaisesti voimme vuokrata hoitohuonetta 50 euron päivähintaan. Vuokra sisältää alvin 24%.

Hoitohuone
Hoitohuone