Ale!

BTB13 Eyelash Serum -ripsiseerumi 8ml

(1 tuotearvio)

42,00 

Anna silmiesi sädehtiä

Ripset kasvavat karvatupesta 30-45 päivän ajan, jonka jälkeen ne lopettavat kasvun 2-3 viikon välivaiheessa. Välivaiheen jälkeen ripsi pysyy kiinni vielä noin 100 päivän ajan, minkä jälkeen se tippuu pois. Ripset koostuvat pääasiassa keratiinista.

Suuren suosion saanut BTB13 Ripsiseerumi tekee ripsistä elinvoimaiset! BTB13™ on tieteeseen perustuva patentoitu suomalainen innovaatio. Se sisältää ripsiä vahvistavaa ja tuuheuttavaa BTB13™yhdistettä sekä ripsiä pidentävää pentapeptidiä.

Vaikuttavat aineet:
• Patentoitu BTB13-yhdiste koostuu L-karnitiini (BT) aminohaposta ja vitamiininkaltaisesta oroottihaposta (B13). Se tuuheuttaa ja vahvistaa ripsiä.
• Myristoyl pentapeptide-17 pidentää ripsiä jopa 25%.
• Riisipeptidi vahvistaa ripsiä, tukee niiden kasvua ja ehkäisee ripsien haurastumista.
• Prebiootit (inuliini ja alfaglukaanioligosakkaridi) vahvistavat ripsentyvialuetta.
• Glyseriini kosteuttaa ripsentyvialuetta.

Käyttöohje: Levitetään ripsien tyveen eyelinerin tavoin. Tuloksia näkyy jo 4-6 viikossa aamuin illoin käytettynä. Seerumia voi käyttää myös kulmakarvoille. Öljytön seerumi sopii myös ripsienpidennysten kanssa käytettäväksi.

Pakkauskoko: 8 ml (Hajusteeton)

INCI:
Aqua, Glycerin, BTB13™ (Orotic Acid, L-Carnitine), Hyaluronic Acid, Myristoyl Pentapeptide-17, Hydrolyzed Rice Protein, Inulin (Prebiotic), Alpha-Glucan Oligosaccharide (Prebiotic), Carbomer, Phenethyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Sodium Bicarbonate

Säilytys:
24kk valmistuksesta ja 6kk avaamisesta kun tuote on säilytetty ohjeiden mukaan. Säilytys sisätiloissa valolta ja kosteudelta suojattuna 10°C – 24°C lämpötilassa. Pidä pakkaus suljettuna kun sitä ei käytetä.

Varastossa

Kuvaus

BTB13 Ripsiseerumi tuuheuttaa ja vahvistaa sekä pidentää ripsiä

1 arvio tuotteelle BTB13 Eyelash Serum -ripsiseerumi 8ml

  1. Kristiina Halkola (varmistettu kirjoittaja)

    Toimii loistavasti, ei punota yläluomia eikä kirvele jos vähän silmään pääsee menemään.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.