Kosmetologi

Meillä on jokaiselle kuukaudelle uudet tarjoukset!
Lisää infoa tarjouksista facebook-sivuillamme!

 • Minikasvohoito – 38€
  Alkupuhdistus, kuorinta, naamio ja iholle sopiva hoitovoide.
 • Kiskastava pikahoito – 40€
  Hoito sisältää alkupuhdistuksen, ihon kevyen hapotuksen, neutralisoivan seerumin ja loppuvoiteet.
  (Tämän hoidon saa myös pidempänä hoitona naamion ja hieronnan kanssa. 62€)
 • Klassinen Kasvohoito – 51€
  Alkupuhdistus, kuorinta, hieronta, naamio ja iholle sopiva hoitovoide. (Hieronnan kanssa 62€)
 • Mekaaninen ihonpuhdistus – 64€
  Alkupuhdistus, kuorinta, perusteellinen mekaaninen puhdistus, naamio ja iholle sopiva hoitovoide.
 • Täydellinen kasvohoito – 86€
  Ihanan hemmotteleva kasvohoito. Sis. alkupuhdistus, kuorinta, lämpönaamio, pitkä hieronta, naamio, käsien hieronta naamion vaikutuksen aikana, seerumi ja loppuvoiteet.
 • Eye Repair -silmänympäryshoito – 56€
  Silmänympärysten kokonaisvaltainen erikoishoito, joka on kehitelty erityisesti silmänympärysten herkälle ihoalueelle, kohdistuu tummiin silmänalusiin, silmäpusseihin, ylä- ja alaluomeen, ryppyihin ja juonteisiin (silmärypyt ja kulmakarvojen välissä oleva syvä juonne).
  Eye Repair silmänympäryshoitoa on saatavilla joko erillishoitona tai toisen Mary Cohr kasvohoidon yhteydessä.
 • Eye Repair -silmänympäryshoito muun kasvohoidon yhteydessä – 22€
 • Mary Cohrin rasvaisen ihon Multi Pureté – 64
  Tasapainottaa ihon talineritystä, vähentää ihon rasvaisuutta ja kiiltelyä, supistaa ihohuokosia sekä vähentää liiallista bakteerien kasvua. Erinomainen hoito erityisesti sekaiholle ja rasvaiselle iholle sekä nuorelle iholle puhdistavaksi hoidoksi. Kasvohoito palauttaa ihosi kauneuden tehden siitä raikkaan mattapintaisen, tasaisen värisen ja tuntuisen, sekä tietysti puhtaan.
  Hoito sisältää alkupuhdistuksen, lämpiävän entsymaattisen kuorinnan, tasapainottavan ja puhdistavan naamion, puhdistavan ja korjaavan seerumin sekä loppuvoiteet.
 • Mary Cohr CatioClean- laitehoito – 42€ (45min)
  Mary Cohrin CatioClean on tehokkaasti ihoa kirkastava, syväpuhdistava ja rentouttava express-kasvohoito. Patentoidun hoitomenetelmän ansiosta ihosta tulee puhdas ja kirkas. Thermoclean-elektrodin tuottama lämpö yhdessä hoitogeelin kanssa syväpuhdistaa ihon ja rentouttava hieronta kaunistaa kasvot. Koska CatioClean-hoidossa kasvot puhdistetaan hoitolaitteen avulla eikä mekaanisesti, iho ei jää punoittamaan; voit käydä 30 minuuttia kestävässä hoidossa vaikka lounastunnilla!
 • Mary Cohrin Tuhkimohoito – Age Firming – 95€
  Kolmivaiheinen, kiinteyttävä kasvohoito kohottaa ja kiinteyttää välittömästi ihoa. Juonteet käsitellään erikoishoitovoiteella, jonka jälkeen ihon kollageenituotantoa stimuloidaan voiteella ja erikoishieronnalla. Ihosta tulee joustavampi ja kiinteämpi. Hieronnan jälkeen iholle levitetään hivenaineita sisältävä naamio, josta ihoon imeytyy kohottavia, uudistavia ja kiintetyttäviä ainesosia 10 minuutin ajan. Hoidon jälkeen juonteet ovat silminnähden tasoittuneet, iho tuntuu mukavan rauhoittuneelta ja kasvonpiirteet nuorentuvat säihkyvän kauniiksi.
 • Age Signes Reverse- Ihon immuunipuolustusta vahvistava anti–age hoito – 138€
  Ainutlaatuinen hoitomenetelmä häivyttää näkyvästi ja pitkäkestoisesti ikääntymisen merkkejä (juonteita, veltostumista, pigmenttiläiskiä, kuivuutta ja sameutta). Hoito on kokonaisvaltainen: se hoitaa niin kasvoja, kaulaa, dekolteeta kuin kämmenselkiäkin. Tässä hoidossa hoidetaan myös kädet.
 • Phytoxygene – Detox hoito – 95€

  Hapensaantia lisäävä ja kuona- aineita poistava hoito. Hoito stimuloi ihosolujen soluhengitystä ja poistaa kuona-aineita kerääviä kuolleita ihosoluja kasviuutteiden avulla. Eteeriset öljyt rentouttavat ja rauhoittavat ihoa. Hoidon jälkeen iho hengittää: se on raikas, puhdas, tasainen ja kirkas.

 • CatioVital Lifting – 100€
 • CatioVital Lifting Express – 55€ (30min)
 • CatioVital Lifting Express muun hoidon yhteydessä- +20€ (+15min)
  Kohottavaa CatioVital Lifting -hoitoa suositellaan erityisesti veltostuneelle, ikääntyneelle iholle. Tunnin kestävän hoidon aluksi kasvot valmistellaan hoitoa varten. Seuraavaksi iholta poistetaan nesteitä lymfakanavien mukaisesti, elvyttävän CatioVital-laitteen avulla. Nesteenpoisto-vaihe edistää lymfaattisen järjestelmän toimintaa ja kaunistaa kasvonpiirteitä.  Hoidon seuraavassa vaiheessa stimuloidaan kasvolihaksia sähkövirran avulla. Jotta se olisi mahdollisimman tehokasta, turvallista ja miellyttävän tuntuista, käytetään hoidossa matalataajuista, moduloitua (vaihteleva nopeus ja voimakkuus) sekä voimakkuudeltaan rajoitettua virtaa. CatioVital Lifting -hoidon päättävät hieronta aromaattisilla öljyillä, kasvonaamio sekä asiakkaalle sopivien hoitotuotteiden levitys iholle.
  Hoidon jälkeen kasvolihakset ovat kiinteytyneet, kasvot ovat kohonneet ja ilme on nuorekkaan eloisa. CatioVital Lifting on todellinen vaihtoehto kauneuskirurgialle!
  CatioVital Lifting vaikuttaa nopeasti ja antaa näkyviä tuloksia heti ensimmäisestä hoitokerrasta lähtien. Paras hoitotulos saavutetaan, kun hoito toistetaan intensiivisenä 3-9 hoidon sarjahoitona (1-2 hoitoa viikossa) tai kerran kuussa toistuvana ihon nuorekkuutta ylläpitävänä hoitona.

 • CatioVital Youth – 100€
 • CatioVital Youth mekaanisen puhdistuksen kanssa – 115€
  Nuorentavaa CatioVital Jeunesse -hoitoa suositellaan naisille, jotka haluavat antaa kasvoilleen uutta energiaa. Hoidossa kasvatetaan ihosolujen energiatasoja sekä lämpöenergian että ionisaation avulla. Tunnin kestävän hoidon aluksi kasvot valmistellaan hoitoa varten. Seuraavaksi iholle asetetaan lämpönaamio kiihdyttämään ihosolujen toimintaa. Hoidon seuraavassa vaiheessa suoritetaan dynaaminen ionisaatio vaihtuvanapaisen galvaanisen virran avulla. Dynaaminen ionisaatio lisää ihosolujen biologista aktiivisuutta. CatioVital Jeunesse -hoidon päättävät hieronta aromaattisilla öljyillä, kasvonaamiot sekä asiakkaalle sopivien hoitotuotteiden levitys iholle.
  Hoidon jälkeen kasvot ovat saaneet uutta energiaa. Muutos on huomattava: iho on selvästi nuoremman näköinen. CatioVital Jeunesse -hoidon tulokset todella näkyvät!
  CatioVital Jeunesse vaikuttaa nopeasti ja heti ensimmäisestä hoitokerrasta lähtien. Paras hoitotulos saavutetaan, kun hoito toistetaan intensiivisenä 3-9 hoidon sarjahoitona (1-2 hoitoa viikossa) tai kerran kuussa toistuvana ihon nuorekkuutta ylläpitävänä hoitona. Suosittelemme!
 • CatioVital Lifting & Youth yhdessä- 130
 • CatioVital Soleil – 93€
  Kesällä kannattaa hoitaa ihoa auringolta! Catiovital Soleil tehostaa ihon kaunista ruskettumista ja on erikoishoito auringon aiheuttamia ikääntymisen merkkejä vastaan. Hoito on tarkoitettu ennen ja jälkeen auringonoton. Täydellinen hoito kesään!
 • Kosmetologin valitsema kasvohoito
  Tämä hoito kannattaa valita aina silloin kun tulet ensimmäistä kertaa asiakkaaksemme tai et yksinkertaisesti osaa päättää monien vaihtoehtojen joukosta mitä haluat tai tarvitset. Hoito räätälöidään ihosi tarpeiden mukaan ja sovitellaan budjettiisi sopivaksi.

  Kemialliset Happokuorinnat

 • Pinnallinen happohoito – 90€
 • Keskisyvä happohoito – 110€
 • Syvä happohoito – 130€
  Happohoito on pinnallinen kuorinta. Hoito vaikuttaa vain ihon pintakerroksessa, joten hoito ei näin ollen ole epämiellyttävä. Syvemmällä ihossa vaikuttavia happohoitoja voivat tehdä vain ihotautilääkärit. Happohoitoihin kuuluu alkupuhdistus, happokuorinta, neutralisointi, kiinteyttävä kultanaamio ja suojavoiteet.
  Sarjahoidon kolmelle sarjalle ostaessasi saat 2. ja 3. hoitokerrasta -20%. Hoitoväliksi suositellaan 3-4 viikkoa ja sarjojen tulee olla suositusvälin aikana.
  Happohoitoja ei voi tehdä juuri ennen aurinkolomaa!
 • Jalkahoito/Pedikyyri – 65€
  Sisältää alkukylvetyksen, raspauksen ja jalkojen rasvauksen. Hoidetaan kynnet, kynsinauhat ja kovettumat.
  (Jalkahoitoon saa lisäpalveluna kynsien lakkauksen)
 • Täydellinen jalkahoito – 88€
  Jalkojen pehmitys pedi Peeling kemiallisella kuorinnalla, raspaus, kynnet kuntoon, hieronta ja loppuvoide. Kynnet voidaan halutessa lakata.
  Hoidosta saa RASPIN MUKAAN.
 • Minipedikyyri – 35€ (30€ ilman lakkausta)
  Sisältää kynsien viilauksen ja lakkauksen. 
 • Spa-Jalkahoito – 95€
  Sisältää alkukylvetyksen, raspauksen, kuorinnan, naamion, hieronnan ja jalkojen rasvauksen. Hoidetaan kynnet, kynsinauhat ja kovettumat.
  Kynnet voidaan halutessa lakata.
 • Pedi Peeling-Jalkahoito –  42€
  Vain 30 minuutissa saat ihanan pehmeät, kauniit jalat, joita on ilo esitellä kepeissä kesäkengissä. Kolmivaiheisessa hoidossa jalat kuoritaan sekä tehokkaalla kemiallisella kuorinnalla että mekaanisesti, jonka jälkeen jalkoja hellitään täyteläisellä voiteella ja lyhyellä hieronnalla.
 • Pedi Peeling-Jalkahoito+varpaiden kestolakkaus -82€
 • Jalkahoito+varpaiden kestolakkaus – 105€
4.1.1