Kosmetologi

 • Minikasvohoito – 38€
  Alkupuhdistus, kuorinta, naamio ja iholle sopiva hoitovoide.
 • Klassinen Kasvohoito – 59€
  Alkupuhdistus, kuorinta, kevyt mekaaninen puhdistus, hieronta, naamio ja iholle sopiva hoitovoide.
 • Mekaaninen ihonpuhdistus – 59€
  Alkupuhdistus, kuorinta, erittäin perusteellinen mekaaninen puhdistus, naamio ja iholle sopiva hoitovoide.

 

 • Eye Repair -silmänympäryshoito – 56€
  Silmänympärysten kokonaisvaltainen erikoishoito, joka on kehitelty erityisesti silmänympärysten herkälle ihoalueelle, kohdistuu tummiin silmänalusiin, silmäpusseihin, ylä- ja alaluomeen, ryppyihin ja juonteisiin (silmärypyt ja kulmakarvojen välissä oleva syvä juonne).
  Eye Repair silmänympäryshoitoa on saatavilla joko erillishoitona tai toisen Mary Cohr kasvohoidon yhteydessä.
 • Eye Repair -silmänympäryshoito kasvohoidon yhteydessä – 20€
 • Mary Cohrin Spa hoito – Beauté Aromatique – 79€
  Rentouttava kasvohoito eteerisillä öljyillä. Kasvohoito, joka rentouttaa kehon sekä mielen. Mary Cohr-kosmetologi valitsee ihosi tarpeisiin sopivat eteeriset öljyt, jotka luovuttavat hoitavan energiansa syvälle ihoon ja aktivoivat sen toimintoja. Hoito viimeistellään viidestä tehokkaasta kasviuutteesta valmistettuun erikoisnaamioon, joka saa ihosi hehkumaan.
 • Mary Cohrin Tuhkimohoito – Beauté Lifting – 84€
  Kolmivaiheinen, kiinteyttävä kasvohoito kohottaa ja kiinteyttää välittömästi ihoa. Juonteet käsitellään erikoishoitovoiteella, jonka jälkeen ihon kollageenituotantoa stimuloidaan voiteella ja erikoishieronnalla. Ihosta tulee joustavampi ja kiinteämpi. Hieronnan jälkeen iholle levitetään hivenaineita sisältävä naamio, josta ihoon imeytyy kohottavia, uudistavia ja kiintetyttäviä ainesosia 10 minuutin ajan. Hoidon jälkeen juonteet ovat silminnähden tasoittuneet, iho tuntuu mukavan rauhoittuneelta ja kasvonpiirteet nuorentuvat säihkyvän kauniiksi.
 • Mary Cohrin Anti Age-hoito – Age Repair – 89€
  Hoidon vaikutukset: poistaa merkittävästi ryppyjä ja uurteita, napakoittaa ihoa, kirkastaa ja heleyttää ihoa ja vaalentaa pigmenttiläiskiä.
  Hoito sisältää: Dermabrassion kuorinnan, Anti-Age seerumin (sisältää mm.puhdasta C-vitamiinia), Modelage Vital hieronta-aineen (sisätää mm. hyaluronihappoa) sekä Masque Eclat Jeunesse erikoisnaamion.

 

 • CatioVital Lifting – 98€
 • CatioVital Lifting Express – 49€ (30min)
 • CatioVital Lifting Express sarjahoitona ostettuna (4-6krt kortti) – 39€/kerta
  Kohottavaa CatioVital Lifting -hoitoa suositellaan erityisesti veltostuneelle, ikääntyneelle iholle. Tunnin kestävän hoidon aluksi kasvot valmistellaan hoitoa varten. Seuraavaksi iholta poistetaan nesteitä lymfakanavien mukaisesti, elvyttävän CatioVital-laitteen avulla. Nesteenpoisto-vaihe edistää lymfaattisen järjestelmän toimintaa ja kaunistaa kasvonpiirteitä.  Hoidon seuraavassa vaiheessa stimuloidaan kasvolihaksia sähkövirran avulla. Jotta se olisi mahdollisimman tehokasta, turvallista ja miellyttävän tuntuista, käytetään hoidossa matalataajuista, moduloitua (vaihteleva nopeus ja voimakkuus) sekä voimakkuudeltaan rajoitettua virtaa. CatioVital Lifting -hoidon päättävät hieronta aromaattisilla öljyillä, kasvonaamio sekä asiakkaalle sopivien hoitotuotteiden levitys iholle.
  Hoidon jälkeen kasvolihakset ovat kiinteytyneet, kasvot ovat kohonneet ja ilme on nuorekkaan eloisa. CatioVital Lifting on todellinen vaihtoehto kauneuskirurgialle!
  CatioVital Lifting vaikuttaa nopeasti ja antaa näkyviä tuloksia heti ensimmäisestä hoitokerrasta lähtien. Paras hoitotulos saavutetaan, kun hoito toistetaan intensiivisenä 3-9 hoidon sarjahoitona (1-2 hoitoa viikossa) tai kerran kuussa toistuvana ihon nuorekkuutta ylläpitävänä hoitona.

 • CatioVital Jeunesse – 93€
 • CatioVital Jeunesse mekaanisen puhdistuksen kanssa – 110€
  Nuorentavaa CatioVital Youth -hoitoa suositellaan naisille, jotka haluavat antaa kasvoilleen uutta energiaa. Hoidossa kasvatetaan ihosolujen energiatasoja sekä lämpöenergian että ionisaation avulla. Tunnin kestävän hoidon aluksi kasvot valmistellaan hoitoa varten. Seuraavaksi iholle asetetaan lämpönaamio kiihdyttämään ihosolujen toimintaa. Hoidon seuraavassa vaiheessa suoritetaan dynaaminen ionisaatio vaihtuvanapaisen galvaanisen virran avulla. Dynaaminen ionisaatio lisää ihosolujen biologista aktiivisuutta. CatioVital Youth -hoidon päättävät hieronta aromaattisilla öljyillä, kasvonaamiot sekä asiakkaalle sopivien hoitotuotteiden levitys iholle.
  Hoidon jälkeen kasvot ovat saaneet uutta energiaa. Muutos on huomattava: iho on selvästi nuoremman näköinen. CatioVital Youth -hoidon tulokset todella näkyvät!
  CatioVital Youth vaikuttaa nopeasti ja heti ensimmäisestä hoitokerrasta lähtien. Paras hoitotulos saavutetaan, kun hoito toistetaan intensiivisenä 3-9 hoidon sarjahoitona (1-2 hoitoa viikossa) tai kerran kuussa toistuvana ihon nuorekkuutta ylläpitävänä hoitona. Suosittelemme!
 • CatioVital Lifting & Jeunesse yhdessä- 124€

 

 • Kemialliset Happokuorinnat

 • Pinnallinen happohoito – 90€
 • Keskisyvä happohoito – 110€
 • Syvä happohoito – 130€
  Happohoito on pinnallinen kuorinta. Hoito vaikuttaa vain ihon pintakerroksessa, joten hoito ei näin ollen ole epämiellyttävä. Syvemmällä ihossa vaikuttavia happohoitoja voivat tehdä vain ihotautilääkärit. Happohoitoihin kuuluu alkupuhdistus, happokuorinta, neutralisointi, kiinteyttävä kultanaamio ja suojavoiteet.
  Sarjahoidon kolmelle sarjalle ostaessasi saat 2. ja 3. kerrasta -20%. Hoitoväliksi suositellaan 3-4 viikkoa ja sarjojen tulee olla suositusvälin aikana.

 

 • Vartalohoito – 95€
 • Jalkahoito/Pedikyyri – 59€
  Sisältää alkukylvetyksen, raspauksen ja jalkojen rasvauksen. Hoidetaan kynnet, kynsinauhat ja kovettumat.
 • Minipedikyyri – 35€
  Sisältää kynsien viilauksen ja lakkauksen. 
 • Spa-Jalkahoito – 69€
  Sisältää alkukylvetyksen, raspauksen, kuorinnan, naamion, hieronnan ja jalkojen rasvauksen. Hoidetaan kynnet, kynsinauhat ja kovettumat.
 • Jalkahoito+varpaiden kestolakkaus – 99€

4.1.1