Koulutukset & tukkumyynti

Nettikaupasta löydät Rock by Sweden-korut ja hoitolatuotteita. Kynsituotteita löydät sivuilta www.inknailsfinland.fi. Jos noudat tuotteita salongilta, suosittelen tekemään nettikaupasta tilauksen, jolloin Janina ehtii keräilemään sinulle tarvitsemasi tuotteet. Noutaessasi tuotteet, voit maksaa ne paikan päällä tai valmiiksi verkkokaupasta.

Koulutus
Uskon henkilökohtaisen opetuksen tehokkuuteen ja siksi olen valinnut Personal Training -metodin. Saat koulutusta kädestä pitäen. Koulutuspäivän hinta on 380€ sis. alv 24% (Sisältää yhden päivän n. 6 tunnin opetuksen). Meillä voit maksaa kaiken myös osissa.
Koulutuspäivillä saat opetusta ihan mihin vain haluamaasi metodiin. Räätälöimme koulutuspäivät juuri sinulle sopivaksi!
Jos olet aloittelija, tulet tarvitsemaan muutaman päivän oppiaksesi kynsien laiton taidon. Koulutuspäivien hienous on, että voimme pitää päiviä juuri sinulle sopivalla aikavälillä. Koulutuspäivien välissä ehdit harjoitella kotona ja näin ollen saat koulutuspäivistä kaiken irti.
Kanssani voi myös sopia ryhmien koulutuksista ja erilaisista erikoiskoulutuksista (kisa-, koristelukoulutus yms.), jolloin päivien hinta tulee olemaan halvempi henkilöä kohden.
Mikäli sinulla on tuotetarpeita, meiltä voit ostaa INK Nailsin tuotteita.
Yksityispäivien koulutuksissa voit käyttää meidän tuotteitamme, eli sinun ei tarvitse tehdä koulutuspäiviä varten minkäänlaisia hankintoja.

Kouluttaja
Nail Artist & Educator Janina Lumous

Olen tällä hetkellä Suomen aktiivisin kilpailija alan kilpailuissa. Pokaalikaappini täyttyy vuosi vuodelta niin akryylikilpailujen kuin muidenkin osa-alueiden kera. Kilpailen ympäri maailmaa ja jos sinäkin haluat mukaan kisoihin, niin mennään ihmeessä yhdessä!
Erityisosaamistani ovat kilpailutekniikat, structure-eli rakennekoulutukset, geelitekniikat ja 3D- ja fantasiatekniikat.
www.janinalumous.fi

www.inknailsfinland.fi