Tilaus- ja sopimusehdot

  • Verkkokaupan tuotteita toimitetaan vain Suomeen. Verkkokaupan kaikki tuotteet toimitetaan postin välityksellä asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen tilauksen koosta riippuen joko kirjeenä tai pakettina. Toimituskulut sisältyvät aina tilauksen hintaan. Toimitusaika pyritään pitämään mahdollisimman lyhyenä,  yleensä alle viikon mittaisena. Viivästysten sattuessa asiakkaalle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika. Viivästystapauksissa asiakkaalla on oikeus perua tilauksensa, mikäli peruutus tapahtuu ennen tilauksen luovuttamista postin kuljetettavaksi.
  • Asiakas maksaa tuotteesta tilaushetkellä hyväksymänsä hinnan, eikä se muutu vaikka tuotteen hinta verkkokaupassa myöhemmin muuttuisikin. Tilaus astuu voimaan heti, kun asiakas on maksanut tilauksensa maksupalvelujen kautta. Sepa-maksulla maksaessa, tilausta säilytetään kaksi (2) viikkoa, 14 päivää, jonka jälkeen tilaus perutaan, jos sitä ei ole maksettu.
  • Jos lumottukauneus.comin maksupalvelut eivät sisällä asiakkaan tarvitsemaa maksutapaa tai verkkokaupan palvelut eivät muuten vastaa asiakkaan tarpeita, tilauksen voi tehdä sähköpostitse osoitteeseen lumottukauneus@gmail.com. Tällöin maksu- ja toimitustavoista sovitaan tarkemmin sähköpostitse.
  • Toimitustiedoissa pakollisia tietoja ovat asiakkaan nimi- ja osoitetiedot, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite. Lumottu Kauneus ei vastaa puutteellisten tai virheellisten toimitustietojen aiheuttamista viivästyksistä tai lisäkustannuksista.
  • Verkkokaupan hinnat sisältävät arvonlisäveron. Verkkokauppa on tarkoitettu kuluttaja- ja yritysasiakkaille.
  • Asiakkaalla on verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla tilauksen vastaanottohetkestä laskettuna 14 päivän palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla avaamaton ja myyntikelpoinen. Jos tuote on viallinen, voi sen palauttaa ja Lumottu Kauneus korvaa tilalle saman tai korvaavan tuotteen. Mikäli asiakas haluaa palauttaa tuotteen tai purkaa kaupan, hänen tulee ilmoittaa siitä sähköpostitse osoitteeseen lumottukauneus@gmail.com ja liittää sähköpostiin mukaan kuitti ostoksesta. Tämän jälkeen asiakkaalle lähetetään palautusohjeet.
  • Jos toimitus ei vastaa tilausta, asiakkaan tulee viipymättä ottaa yhteyttä osoitteeseen lumottukauneus@gmail.com. Virheellinen tuote korvataan toimittamalla virheetön tuote tilalle. Mikäli tämä ei ole mahdollista, palautetaan tuotteesta maksettu hinta asiakkaan tilille, kun virheellinen tuote on palautettu.
  • Lumottu Kauneus voi muuttaa tilaus- ja toimitusehtoja ilman erillistä ilmoitusta. Ehdot on päivitetty viimeksi 26.04.2020.